Aula de Tast

DISSABTE 1 D'ARBIL

11.00 h Activitat infantil (De 8 a 12 anys) *Places limitades
Tast d’embotits: els nostres embotits tastats amb els cinc sentits! Sa Cooperativa del Camp
Mitjançant el tast sensorial coneixerem els embotits tradicionals de Menorca, uns productes ancestrals que són patrimoni cultural i gastronòmic de l’illa.

12.15 h Formatges de Menorca: llet, paisatge i biodiversitat
Tast de formatges CRDOP Formatge Maó-Menorca

13.30 h Els mil i un bolets a la cuina
Tast de productes de Sa Cuina de sa Sínia

16.45 h Mel i formatge de Menorca, amics per sempre
Tast de mels de Dolçamar i formatges de Menorca: Es Tudons, Formatges Torre Trencadeta, S’ArangíCas Ferrer de sa Font i Isafra

18.00 h Tradició pastissera
Tast de la pastisseria tradicional de Menorca amb Pastisseria Lluís Febrer

19.30 h Begudes i licors singulars de Menorca
Tast amb Grahame Pearce, Xoriguer, Binifadet, Morvedra i Biniarbolla

DIUMENGE 2 D'ABRIL

10.45 h Activitat infantil (De 8 a 12 anys) 
Cuinem amb mel 
A través de la cuina, descobrirem l’univers de les abelles i l’ofici d’apicultor amb Joan Marquès Oleo i Antoni Anglada (Dolçamar)*Places limitades

12.15 h Menorca és terra de vins
Tast de vins de Menorca amb l’Associació Vins de Menorca

13.30 h Custòdia Agrària: els sabors i els valors de la Biodiversitat Tast de productes i presentació del programa