“A Food and Love Story” guanya un premi al certamen internacional Food Film Menu de l’IGCAT

10/09/2021

El curtmetratge menorquí ‘A Food and Love Story’, de Bendito Films, ha estat un dels guanyadors del certamen internacional ‘Food Film Menu’, a dins de la categoria d’Experiències relacionades amb el menjar. La peça audiovisual ha estat impulsada pel departament d’Economia, com a stakeholder de la candidatura ‘Menorca regió Europea de Gastronomia 2022’.

El certamen, promocionat per l’Institut Internacional de Gastronomia, Art, Cultura i Turisme (IGCAT), té com a objectiu principal crear consciència sobre la importància de la diversitat cultural i gastronòmica com un pas cap a la prevenció del canvi climàtic. Per altra banda, també vol promocionar les Regions de Gastronomia, promoure els aliments locals i productes artesanals en l’àmbit internacional i, per últim, animar a joves directors de cinema a convertir-se en ambaixadors de les seves regions.

El ‘Food Film Menu’ inclou 8 categories: regions de gastronomia, joves xefs europeus, experiències relacionades amb el menjar de les regions de gastronomia, rutes gastronòmiques, entorn i gastronomia, noves tendències gastronòmiques, gastronomia i els objectius de desenvolupament sostenible, i el candidat mundial de les regions de gastronomia.

Els guanyadors de cada categoria han estat seleccionats per un comitè de l’IGCAT, experts en gastronomia, cultura i el sector audiovisual. Els films guanyadors seran projectats en diferents festivals de cinema d’Europa.

Maó, 10 de setembre de 2021