Ajornament de la fira Arrels

13/03/2020

El Departament d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca i l’organització i direcció de la Fira Arrels lamenten haver de comunicar-vos que, seguint els consells i recomanacions de les autoritats sanitàries, ajorna la quarta edició de la fira de producte local i cuina de Menorca Fira Arrels prevista per als dies 4 i 5 d’abril. Com sabeu, aquesta decisió s’ha pres en el context actual de prevenció i contenció de transmissió de la COVID-19 i de les mesures que s’estan prenent en favor de la salut pública.

En aquest sentit, i ateses les dimensions i l’afluència prevista, l’ajornament de la fira era l’única opció possible. Tot i així, ha estat una decisió difícil després de tota la feina que hem fet tots junts per tornar a mostrar el millor de la gastronomia i el producte local de Menorca.

A hores d’ara no es pot preveure quan es resoldrà aquesta situació, però volem fer-vos saber que, un cop normalitzada, es valorarà l’opció de reprogramar la fira en els pròxims mesos. La reprogramació de la fira se supeditarà en tot moment a les recomanacions que arribin per part de les autoritats sanitàries.
En els pròxims dies i setmanes us anirem informant i resoldrem tots els dubtes i qüestions que pugueu tenir.

Una vegada més i com sempre, moltes gràcies per ser-hi, per la vostra professionalitat i per la vostra feina diària per fer de Menorca un territori amb producte i gastronomia de primer nivell.