El Consell Insular engega la campanya “estàs peix amb el peix?” per fomentar el consum del peix amb un valor comercial més baix

24/11/2020

El departament d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca, amb la col·laboració d’Agroxerxa i el suport del Govern balear, ha engegat una campanya divulgativa per fomentar el consum de les espècies de peix autòctones de baix valor comercial a través de la mostra de tres receptes senzilles i quotidianes.

El conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, ha manifestat que “a Menorca comptam amb una àmplia oferta d’aquest producte a uns preus assequibles i, moltes vegades, per falta de coneixement, s’acaba comprant el que coneixem més en detriment d’aquells que no es consumeixen tant com l’aranya de cap negre, els serrans o la morena, entre d’altres”.

Per açò, amb l’objectiu de fomentar el consum d’aquestes espècies no tan conegudes i per promoure entre la societat menorquina una dieta sana basada en producte fresc i de qualitat, s’han enregistrat una sèrie de receptes senzilles cuinades per xefs locals que tenen, precisament, aquests tipus de peixos com a protagonistes.

Divulgació al nou canal Made in Menorca

Aquests 3 vídeos es publicaran a través de les xarxes socials i del nou web de Made in Menorca, un portal de difusió i promoció de totes les activitats i esdeveniments de promoció que es fan en benefici del producte menorquí així com també com a punt d’accés per consultar dades, informació o material audiovisual relacionat. A més, també inclourà informació sobre ajudes i subvencions disponibles per a empreses i productors menorquins.Maó, 24 de novembre de 2020