Es posa en marxa una nova campanya televisiva de promoció de producte local gastronòmic en el mercat català

17/06/2021

El departament d’Economia i Territori ha engegat una nova iniciativa promocional per a donar conèixer els nostres productes gastronòmics Made in Menorca en un dels nostres principals mercats, Catalunya. La campanya consisteix en l’emissió d’un anunci publicitari en format televisiu a través del qual es convida a conèixer de primera mà la gran diversitat i qualitat del producte menorquí i la seva gastronomia, i on hi han col·laborat cuiners i productors de l’illa en la seva producció.

L’objectiu és incentivar el consum de productes Made in Menorca durant la temporada d’estiu, conscienciar sobre la importància social i econòmica dels productes locals, generar il·lusió al sector, i contribuir en la millora de la competitivitat dels nostres negocis.

Des del Consell Insular es vol remarcar el suport als productors locals des de l’inici de la pandèmia, en diferents accions promocionals i ajuts econòmics, per pal·liar els efectes negatius que ha generat l’aplicació de les mesures preventives per evitar la propagació de la Covid-19.

La campanya estarà activa fins al pròxim 3 de juliol i s’emetrà als canals de TV3 i 3/24

Maó, 17  de juny del 2021