Es publica el tercer número de la revista Oliaigua

05/08/2021

Aquesta setmana s’ha publicat la tercera edició de la revista Oliaigua. Es tracta d’una publicació divulgativa digital que pretén apropar la nostra cultura, identitat i productes alimentaris a través del fil conductor de la gastronomia, convertint-se, així, amb una plataforma de promoció de la nostra illa com a regió gastronòmica europea.

A través del nou número de la revista Oliaigua podràs visitar la Marcona, finca pionera en la recuperació del blat de xeixa, així com també el Teatre Principal de Maó de la mà de na Maria Camps i n’Edu Cendán. També hi podràs trobar nou contingut sobre maridatge dels nostres vins locals gràcies a la nostra col·laboradora Sara Sanchis. La publicació també compta amb un gran reportatge de la camamil·la i, com sempre, amb la secció del joc trivial, que en aquesta edició versarà sobre la gamba vermella i la pesca menorquina.

Com a novetat s’ha organitzat un nou concurs a través de les xarxes socials. Per participar-hi s’ha de penjar una fotografia del teu plat d’Oliaigua a Instagram i etiquetar als comptes @revistaoliaigua i @madeinmenorca_. El guanyador del concurs obtindrà un premi d’un lot de productes locals.

La revista compta amb unes 1.000 descàrregues per edició, provinents de tot arreu com Catalunya, Madrid, Dubai, França o Austràlia.

Maó, 5 d’agost de 2021