La Fira Arrels arriba als restaurants de Menorca amb les jornades gastronòmiques Arrels

22/04/2022

11 restaurants de l’illa oferiran un menú elaborat amb producte local del 28 d’abril a l’1 de maig

Durant quatre dies, restaurants de diferents municipis oferiran un menú especial Arrels, elaborat amb productes menorquins i de temporada, productes que al mateix temps seran protagonistes de la Fira Arrels que impulsa el Consell Insular de Menorca i que tindrà lloc el pròxim cap de setmana 30 d’abril i 1 de maig.

D’aquesta manera, Arrels amplia el seu radi d’acció i porta la seva essència als restaurants de l’illa per continuar reivindicant i donant a conèixer la qualitat i la diversitat del producte de Menorca, així com l’excel·lència de la cuina menorquina en l’any en què Menorca ha estat declarada Regió Europea de la Gastronomia.

Restaurants participants:

Maó: RTE. ARJAU
Sant Lluís: PAN Y VINO – RTE. LA VENTA – CLEMENTINA
Alaior: ES FESTUC
Es Mercadal: MESON CAN JAUME – ES MOLI DES RACÓ
Ciutadella: CAFÉ BALEAR – ES TAST DE NA SILVIA – MORVEDRA NOU – RELS RESTAURANT

Els menús que oferirà cada restaurant es podran consultar a la pàgina web de cada restaurant o al mateix establiment.

Arrels, la cita gastronòmica de l’any

La Fira Arrels tindrà lloc el pròxim cap de setmana 30 d’abril i 1 de maig al recinte firal de Maó. Hi podrem torbar una àmplia selecció de productes locals amb més de 45 expositors, així com un programa d’activitats que inclou degustacions guiades, xerrades i cuina en directe de la mà de prestigiosos cuiners i cuineres i també activitats gastronòmiques per als més petits.

Maó, 22 d’abril de 2022