L’Associació Leader engega el projecte d’assessorament i orientació a joves agricultors

08/02/2022

L’Associació Leader Menorca ha posat en marxa el nou projecte d’ ‘Assessorament i orientació a joves agricultors’. A través d’aquesta acció, es posa a diposició del sector agroalimentari un servei d’assessorament en tasques de caràcter administratiu i que permetin millorar la viabilitat econòmica de les explotacions de manera personalitzada.

Així, el projecte ‘Assessorament i orientació a joves agricultors’ té l’objectiu d’assessorar, oferir noves eines metodològiques, donar suport i resoldre dubtes en tres branques diferents: gestió econòmica; informàtica, xarxes socials i web, i comercialització i punts de venda.

La finalitat d’aquesta iniciativa és dotar de noves eines als joves agricultors que vulguin adquirir nous coneixements per tal de millorar la competitivitat dels seus negocis agraris. Es tracta, així, d’oferir un acompanyament en les tasques de caràcter més administratiu per tal de fer més eficient la seva empresa.

Aquest servei d’assessorament va adreçat a totes les persones joves que cerquen recursos per a potenciar l’activitat agrària a l’illa de Menorca, i hi poden participar tant si tenen o no experiència prèvia en el sector.

La durada del programa està prevista per un any i compta amb un pressupost de 14.500 €,finançat amb fons Feader en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears.

Maó, 8 de febrer de 2022