Menorca participa a “Madrid Fusión” posant en valor el producte local

25/03/2022

El producte local de Menorca serà el protagonista de l’estand de Menorca en Madrid Fusión, la prestigiosa fira gastronòmica que se celebra en Madrid entre el 28 i el 30 de març. La delegació menorquina estarà encapçalada per la presidenta del Consell Insular, Susana Mora; la directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus, Laura Ruiz, i la directora insular d’Economia, Pilar Pons.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca tindrà expositor propi amb representació de cinc productors de l’illa. Xoriguer (ginebra), Torralbenc (vi), Subaida (formatges), Pont Modorro (oli) i Bolets de Menorca (bolets) tindran l’oportunitat de mostrar als visitants de Madrid Fusión el producte de proximitat de Menorca.

En un any marcat pel mandat de Regió Europea de Gastronomia, Menorca vull donar a conèixer el millor de la seva cultura gastronòmica. Així, de manera paral·lela a la fira, s’ha organitzat un sopar per a periodistes de mitjans especialitzats en cuina, gastronomia i viatges. L’esdeveniment se celebra dilluns 28 de març en el Kitchen Club de Madrid, i a la cita han confirmat la seva assistència prest de 60 professionals. Els comensals podran degustar un menú format per quatre plats representatius de la gastronomia de l’illa, maridats amb una selecció de vins de Menorca.

Aquesta és la tercera vegada que Menorca participa en Madrid Fusión, un esdeveniment que aquest any arriba a la vigèsima edició. El programa de la fira inclou ponències, tasts, tallers, sessions teòriques i concursos, i compta amb la participació dels principals exponents de la cuina i la gastronomia del panorama nacional i internacional.

Maó, 25 de març de 2022.