Menorca tornarà a ser present a la fira orígens d’Olot

20/11/2019

En total, a l’espai firal hi haurà 59 estands que acolliran més de 90 productors, que oferiran tastos del seus productes als visitants d’Orígens a través de l’intercanvi de tiquets com també passa a Arrels. A més, la sobrassada menorquina serà un dels productes estrella de la Fira ja que entre les activitats previstes per diumenge 24 de novembre a l’Aula de Tast, hi tindrà presència amb un maridatge que es farà amb Vins del Priorat.

Embotits Raima i l’Associació Vermella Menorquina exposaran els seus productes en aquest certamen gastronòmic on la sobrassada serà la protagonista de l’Aula de Tast.
 
La vuitena edició de la fira agroalimentària de productes de qualitat de Catalunya Orígens, que se celebrarà al municipi d’Olot els dies  23 i 24 de novembre, comptarà amb dos elaboradors menorquins entre els 90 productors que exposaran els seus productes. Les firmes Embotits Raima i Associació Vermella Menorquina tindran presència en aquest esdeveniment enogastronòmic, inspirador del que és avui la Fira Arrels. 

La relació amb la Fira Orígens va iniciar-se l’any passat quan Menorca va ser el territori convidat d’aquesta cita gastronòmica i per això, van poder desplaçar-se i participar fins a sis elaboradors menorquins amb el recolzament del Departament de Promoció Econòmica del Consell Insular de Menorca. 

“Es nota un creixent interès de la marca Made in Menorca amb tot el potencial que porta incorporat i per això, resulta més freqüent veure elaboradors i productors que surten a fora i destaquen. Fa pocs dies eren les Bodegues Binifadet a la Fira Peñin de Madrid, Coinga amb la seva presència al Dijous Bo d’Inca o Destileries Xoriguer triomfant a la Fira Internacional Cocktail Bar de Valladolid. Ara veiem com dues empreses més repeteixen experiència a Orígens. Crec que aquest és el camí que han de seguir la indutria agroalimentària de la nostra illa” ha explicat el Conseller d’Economia, Miquel Company.