Nova convocatòria de cursos d’habilitats comercials per a artesans i productors

10/02/2020

Seran sis seminaris empresarials amb l’objectiu de contribuir a reforçar la capacitat comercial i de desenvolupament del dia a dia dels petits productors

Enfortir el teixit productiu de l’illa a partir de la millora competitiva dels productors mateixos ha estat una constant en la política del Departament d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca a partir de la millora competitiva dels propis productors i és per això, que s’acaba d’obrir una nova convocatòria de cursos de formació en habilitats comercials i de negoci, dirigits al col·lectiu d’artesans en particular i al de petits productors en general.

Seran sis seminaris gratuïts que tindran lloc entre el 20 de febrer i el 16 d’abril, tres dels quals estaran enfocats específicament a negocis d’artesania, on es pretén posar en valor la importància del màrqueting i com aquest pot contribuir a generar un major valor al seu treball a partir de la introducció de diferents estratègies així com també una sessió dedicada a tractar qüestions relacionades amb el seu dia a dia, que passen per estructurar bé els marges comercials o altres indicadors relacionats amb la presa de decisions. Els altres tres seminaris per a productors en general tractaran qüestions sobre com millorar l’experiència de compra del producte local o quins són els  factors clau d’èxit en la gestió d’un comerç.

Pel que fa al format dels seminaris, seran impartits en horari de matins o capvespre i tindran una durada de 4 hores cadascun d’ells. Tots els tallers compaginaran la part conceptual, amb l’exposició de casos pràctics reals. Els tallers també oferiran una part de debat amb les persones que hi assisteixin. El termini per a poder apuntar-se a aquest programa de formació s’acaba el 17 de febrer i cal posar-se en contacte directament amb el Departament d’Economia i Territori del Consell Insular o bé enviar un correu electrònic. Tots els cursos es duran a terme al Centre de Convencions des Mercadal.