Productors locals de Menorca, Mallorca i Formentera s’uneixen per agrair el compromís dels consumidors de les illes

08/05/2020

En uns vídeos impulsats pels consells insulars, representants dels sectors productius es dirigeixen a la ciutadania amb la voluntat de conservar el seu suport després de la crisi sanitària.

Els Consells Insulars de Menorca, Mallorca i Formentera han llançat de forma simultània uns vídeos protagonitzats per representants dels sectors productius de les diferents illes. En aquests audiovisuals els productors i productores locals donen les gràcies a les persones que han consumit producte de proximitat durant els últims mesos, marcats pel confinament i les mesures de desescalada per mor de la crisi sanitària.

La iniciativa, sorgida arran de les reunions mantingudes durant l’estat d’alarma entre representants dels departaments d’economia i comerç dels consells, té doble finalitat: donar visibilitat al teixit productiu illenc que ha abastit la població durant les setmanes de confinament més dures i, alhora, fidelitzar les persones consumidores de producte local fent que se sentin valorades.

Per aconseguir-ho, s’ha donat veu als productors locals, que han agraït en primera persona a la ciutadania que adquireix els seus productes. A més, els vídeos mostren els espais de feina i els treballadors que hi ha al darrere dels productes de proximitat.

Aquesta acció es complementa amb la tasca i les mesures plantejades des de cada consell per afavorir el producte propi i impulsar la reactivació econòmica dels territoris insulars