Programa Fira Arrels 2023

A més de l'espai firal, dedicat als expositors de producte local, Arrels compta amb dos espais d'activitats: L'Aula de Cuina i l'Aula de Tast. 

A l'Aula de Cuina, hi tenen lloc demostracions de cuina en directe de la mà de grans xefs locals i de prestigiosos xefs convidats. A l'Aula de Tast, els assistents poden gaudir de degustacions guiades a càrrec dels productors locals, xerrades i tallers.

L'Aula de Tast també acull activitats gastronòmiques infantils perquè els més petits també puguin aprendre i tastar els millors productes de la nostra terra. 

Finalment, la programació inclou actuacions de múscia en directe a càrrec de diferents bandes locals durant les hores del migdia. 

Programa en PDF

 
Aula de Cuina

DISSABTE 1 D'ABRIL

11.15 h El be de Ruma, carn ecològica i de pastura
Joan Bagur (cuiner), Pau Morales (Sant Joan de Binissaida, es Castell) i Pitu Barber (Pagès)

12.15 h La biodiversitat a la taula
Ana Jiménez (Quimera *, Formentera)

13.15 h Mar i muntanya, cuina de seny i rauxa 
Marc Gascons (Els Tinars, Llagostera *, Costa Brava Pirineu de Girona)

16.30 h Les formatjades de Menorca són cultura i patrimoni
Rosa Rotger (Tiberisacasa.blogspot)

17.30 h Entrega de Premis Millor Producte Arrels 2023 i Millor Estand Arrels 2023

18.00 h Pastissos de xocolata amb el millor xocolater del món
Lluc Crusellas (World Chocolate Masters 2022. Pastisseria el Carme, Vic)

19.15 h Receptes de 'Cocina Con Blanca' amb productes de Menorca
Blanca Mayandía (Cocina Con Blanca, Canal Cocina)

DIUMENGE 2 D'ABRIL

11.15 h Cuinant davant la mar
Pere Pons (Es Racó de Macaret, na Macaret)

12.15 h El paisatge de Menorca a la cassola
Dani Mora (Sa Pedrera des Pujol, Sant Lluís)

13.15 h Qui menja sopes, se les pensa totes!
Ada Parellada (Semproniana, Barcelona)

16.30 h La cuina de la mar: llotges, pescadors i productes
Raúl Resino (Raúl Resino, Benicarló *, Castelló)

17.30 h La cuina 3 estrelles del germans Torres
Sergio Torres (Cocina Hermanos Torres ***, Barcelona)

 
Aula de Tast

DISSABTE 1 D'ARBIL

11.00 h Activitat infantil (De 8 a 12 anys) *Places limitades
Tast d’embotits: els nostres embotits tastats amb els cinc sentits! Sa Cooperativa del Camp
Mitjançant el tast sensorial coneixerem els embotits tradicionals de Menorca, uns productes ancestrals que són patrimoni cultural i gastronòmic de l’illa.

12.15 h Formatges de Menorca: llet, paisatge i biodiversitat
Tast de formatges CRDOP Formatge Maó-Menorca

13.30 h Els mil i un bolets a la cuina
Tast de productes de Sa Cuina de sa Sínia

16.45 h Mel i formatge de Menorca, amics per sempre
Tast de mels de Dolçamar i formatges de Menorca: Es Tudons, Formatges Torre Trencadeta, S’ArangíCas Ferrer de sa Font i Isafra

18.00 h Tradició pastissera
Tast de la pastisseria tradicional de Menorca amb Pastisseria Lluís Febrer

19.30 h Begudes i licors singulars de Menorca
Tast amb Grahame Pearce, Xoriguer, Binifadet, Morvedra i Biniarbolla

DIUMENGE 2 D'ABRIL

10.45 h Activitat infantil (De 8 a 12 anys) 
Cuinem amb mel 
A través de la cuina, descobrirem l’univers de les abelles i l’ofici d’apicultor amb Joan Marquès Oleo i Antoni Anglada (Dolçamar)*Places limitades

12.15 h Menorca és terra de vins
Tast de vins de Menorca amb l’Associació Vins de Menorca

13.30 h Custòdia Agrària: els sabors i els valors de la Biodiversitat Tast de productes i presentació del programa

 
Música en directe

Dissabte 1 d'abril

De 14.30 h a 16.00 h 

Duo Blue Moon

Diumenge 2 d'abril

De 14.30 h a 16.00 h 

Remembers

 

Enllaços relacionats
Programa pdf