El departament d'Economia reparteix 1.000 senalles "Made in Menorca" per incentivar el consum del producte local

10/02/2024

Aquest dissabte, 10 de febrer, en una iniciativa del departament d'Economia i Serveis Generals del Consell Insular de Menorca, s'han començat a repartir per tota l'illa 1000 senalles a les paradetes dels mercats. En concret, als mercats agraris puntuals i mercats (paradetes de peix, carn, verdures...) per regalar-les als clients.

L'objectiu d'aquesta acció és posar en valor i incentivar el consum del producte local i de kilòmetre 0, així com el de tornar al costum de comprar al mercat. Els comerciants poden obsequiar els seus clients amb una senalla si la compra és superior als 20 euros, conscienciant així sobre la importància dels mercats i dels productes local.

"És molt important que els ciutadans ajudin i facin costat al producte local. En una illa com la nostra, el suport als comerciants i productors és imprescindible pel bon desenvolupament econòmic, sostenible i ambiental", ha explicat la consellera d'Economia i Serveis Generals de Menorca, María Antonia Taltavull.

Amb el lema "Jo compro producte local, jo vull producte Made in Menorca", els mercats de Ciutadella, Alaior, Maó, Ferreries, Es Mercadal i Es Migjorn participen en la iniciativa, potenciant i ajudant també els productors menorquins.

La senalla repartida és sostenible i reutilitzable. El departament d'Economia, a través de Made in Menorca, anima els ciutadans a pujar a les seves xarxes socials fotografies amb les senalles utilitzant el hashtag #senallalocal