Arrels reuneix la flor i nata de la producció artesana i la cuina menorquina. Durant dos dies Arrels es converteix en un aparador del millor producte local i l'àgora de la cuina, amb xefs menorquins i forans explicant productes, tècniques i receptes. Mostrant al món què és la cuina menorquina, quins són els ingredients tradicionals i els nous, el motor de dinamització econòmica que representen i l’atractiu turístic que contenen. PROGRAMA FIRA ARRELS 2023
Un total de 4600 persones han passat pel recinte firal de Maó durant tot aquest cap de setmana.
Els premis a Millor Producte Arrels 2023 se’ls han emportat el formatge d’ovella de Torre Trencadeta, la crema de bolets de Menorca i el te matxa d’ullastre de Marc Moll-Tes de Marina.
L’edició presenta un programa que inclou una quarantena de productors locals, més de 10 demostracions de cuina, tastos guiats, música i activitats per a totes les edats.
Enguany la fira comptarà amb la participació d’una quarantena de productors locals, representants de la diversitat i la qualitat de la producció artesana de l’illa.
La sisena edició d’aquesta trobada amb el producte local i la gastronomia menorquina se celebrarà els propers 1 i 2 d’abril al recinte firal de Maó.
La fira de producte local i de cuina de Menorca, Arrels, torna el cap de setmana 1 i 2 d’abril al recinte firal de Maó
El reconegut cuiner Joan Roca ha clausurat Arrels amb una classe magistral sobre la sostenibilitat al seu restaurant ‘El Celler de Can Roca’
Els visitants han pogut comprar directament als productors, tastar les millors elaboracions amb producte local i assistir a les demostracions de cuina i tastos guiats.
El recinte firal de Maó obrirà les portes per acollir més de 45 expositors de producte local, demostracions de cuina en directe, tastos guiats i activitats per als més petits. El programa compta amb el prestigiós cuiner Joan Roca com a cap de cartell i amb...
11 restaurantes de la isla ofrecerán un menú elaborado con producto local del 28 de abril al 1 de mayo.
Joan Roca será la estrella de la edición que contará con una programación de cocina esencialmente Mediterrània.
Després de presentar la programació de la V edició de la Fira Arrels dimecres passat a Ca n’Oliver, la fira de producte local i cuina de Menorca estrena l’espot promocional d’enguany.
El programa de este año rinde homenaje a la cocina del Mediterráneo con chefs de prestigio internacional y la participación de unos 40 productores locales
El Parc des Freginal ha convertido en un punto de encuentro entre productores, cocineros y ciudadanía en una edición especial y muy esperada de la Feria Arrels después de un año y medio de paro.
El céntrico parque de Es Freginal de Maó se llena de visitantes durante la primera jornada de la feria y se convierte en el escenario estival para iniciar la esperada vuelta a la normalidad del certamen.