DISSABTE 1 D'ABRIL
11.15 h El be de Ruma, carn ecològica i de pastura
Joan Bagur (cuiner), Pau Morales (Sant Joan de Binissaida, es Castell) i Pitu Barber (Pagès)
12.15 h La biodiversitat a la taula
Ana Jiménez (Quimera *, Formentera)
13.15 h Mar i muntanya, cuina de seny i rauxa
Marc Gascons (Els Tinars, Llagostera *, Costa Brava Pirineu de Girona)
16.30 h Les formatjades de Menorca són cultura i patrimoni
Rosa Rotger (Tiberisacasa.blogspot)
17.30 h Entrega de Premis Millor Producte Arrels 2023 i Millor Estand Arrels 2023
18.00 h Pastissos de xocolata amb el millor xocolater del món
Lluc Crusellas (World Chocolate Masters 2022. Pastisseria el Carme, Vic)
19.15 h Receptes de 'Cocina Con Blanca' amb productes de Menorca
Blanca Mayandía (Cocina Con Blanca, Canal Cocina)
DIUMENGE 2 D'ABRIL
11.15 h Cuinant davant la mar
Pere Pons (Es Racó de Macaret, na Macaret)
12.15 h El paisatge de Menorca a la cassola
Dani Mora (Sa Pedrera des Pujol, Sant Lluís)
13.15 h Qui menja sopes, se les pensa totes!
Ada Parellada (Semproniana, Barcelona)
16.30 h La cuina de la mar: llotges, pescadors i productes
Raúl Resino (Raúl Resino, Benicarló *, Castelló)
17.30 h La cuina 3 estrelles del germans Torres
Sergio Torres (Cocina Hermanos Torres ***, Barcelona)